Výjimečný projekt na břehu Lipna nabízí luxusní restauraci, bary i kavárnu. Unikátem projektu je volně přístupné, nejdelší jezerní molo ve střední Evropě.
Na břehu
Lipna naleznete nový apartmánový dům, restauraci s celoročním provozem a letní terasou, bary i kavárnu. Projekt
Molo Lipno Residence byl oceněn v soutěži Best of Reality. Součástí je
volně přístupné, 150 metrů dlouhé molo, které je nejdelším jezerním molem ve střední Evropě.
Molo Restaurant vás ohromí nejen svým stylem a výhledy na okolní jezero, ale hlavně úrovní gastronomie a špičkového servisu. Svou klidnou atmosférou vybízí k delšímu posezení a k vychutnání degustačního menu šéfkuchaře Davida Šaška doplněného o vinné párování dle našeho someliéra. Pro ty, kteří nepijí alkohol, bude párování postaveno na nealko mini koktejlech našeho barmana.
Menu zahrnuje prvky jak světové kuchyně a moderních trendů, tak i inspiraci surovinami a atmosférou jižních Čech, ke kterým jistě patří sladkovodní ryby, čerstvá zelenina a maso od místních vybraných farmářů. Plody moře a mořské ryby budou součástí speciálních nabídek tzv. „by the market“.
Molo Bar & Grill je kreativním prostorem s cocktailovým barem kde se podávají nápoje s alkoholem, nebo i bez alkoholu. Barmani vám zde předvedou i moderní trendy v přípravě cocktailů s využitím efektů suchého ledu, tekutého dusíku nebo tzv. „flavour blasterem“, tedy aromatizérem.
Cafe du Lac je prostor, ve kterém budete mít pocit, že jste se z vaší dovolené na Lipně na chvilku přenesli do designově odvážné, butikové cukrárny uprostřed Saint Tropez či Paříže. Všemi smysly zažijete moderní francouzskou cukrařinu, originální dezerty řemeslné výroby od cukrářského týmu, pod vedením Michaely Fürstové. Atmosféru svou jiskrou dokreslí bublinky růžového šampaňského.
Molo Bistro je příjemné a útulné místo s originálním designem propojeným s místním folklorem. Bistro svým ležérnějším charakterem přímo vybízí k posezení s přáteli nad skvělou snídaní s výhledem na lipenské jezero. Nabídka menu je zaměřená na kvalitu a čerstvost po celý den. Pokrmy připravujeme převážně z produktů z místních farem, které svým citlivým přístupem k výrobě značně přispívají k udržitelnosti přírody a ekologii.
Součástí areálu jsou soukromé apartmány, v roce 2024 se otevře pětihvězdičkový hotel.