Přijďte si vychutnat unikátní kulinářský zážitek do překrásných historických prostor restaurace Augustine, která představuje klidnou oázu na Malé Straně.
Objevte jedinečné chutě Augustine restaurace, ležící na poklidném nádvoří
hotelu Augustine v samotném centru Prahy. Augustine Vás nadchne, nejen svou bohatou klášterní historií, ale i harmonickou atmosférou, která v kombinaci se špičkovým servisem přináší jedinečný kulinářský zážitek.
Šéfkuchař Jan Horák společně se svým týmem světových kuchařů vytváří
moderní kreativní gastronomii, ovlivněnou aktuálními trendy špičkové světové kuchyně. Jan Horák přináší do Augustinu zkušenosti ze světových michelinských restaurací, kde se učil od špičkových světových šéfkuchařů.
Čerstvé sezónní suroviny tvoří základ pro soubor bohatých chutí na vašich talířích.
Restaurace se také pyšní širokým výběrem exkluzivních vín a šampaňského. Vaše chuťové buňky jistě potěší i řada kreativních sezónních konceptů, jako je nedělní
brunch Bubble & Chill, Rakousko – Uherské hody nebo již tradiční
zahradní grilování za hudebního doprovodu České filharmonie.
Součástí restaurace je také unikátní
The Refectory bar, který jak již název napovídá býval jídelnou zdejších mnichů. Jeho prostory vás jistě uchvátí na první pohled. Magickou atmosféru baru dodává pečlivě zrestaurovaná barokní freska, kterou spatříte při vzhlédnutí ke stropu. Freska vyobrazuje čtyři archanděly, charakteristické symboly augustiniánského řádu. Naši barmani vám s láskou připraví unikátní
andělské koktejly, s kterými si kouzlo zdejších prostor vychutnáte plnými doušky. Kromě koktejlů si můžete objednat také tmavé
Svatotomášské pivo, které se dodnes vaří podle tajné původní receptury. V 19. století bývaly prostory dnešního hotelu zázemím slavné pražské Svatotomášské pivnice, kam s oblibou chodil na tmavé čepované pivo i spisovatel Jan Neruda.