Úvod > Co chcete dělat? > Gurmánská turistika > Česká kuchyně a regionální produkty

Česká kuchyně a regionální produkty celá ČR

Původní receptury z Čech a Moravy, poctivé suroviny objednávané z blízkého okolí, nabídka jídel podle aktuální sezóny a gastronomie s láskou a zapálením pro věc – to je národní kuchyně. Užijte si pikniky, zámecké a středověké hostiny, alchymistické moučníky zdobené pravým zlatem či mošt z oskeruší!

Silné chutě, pestré variace jídel a nápojů - to je poctivá česká kuchyně! Tipy pro všechny, kteří se rádi vracejí k původní typické gastronomii, která staví na tradici a historii

Na Slovácku ochutnáte marmelády, mošty i pálenku z plodů ovocného stromu s neobvyklým názvem jeřáb oskeruše, do restaurace Angus Steak House Soběsuky se zase vypravte na šťavnaté hovězí steaky. Domácí kuchyni nejlepší kvality si vychutnáte třeba v kutnohorské restauraci Dačický, v Bukovanském mlýně anebo v pražské restauraci Lokál. A kdo touží po mimořádném kulinářském zážitku, ten musí navštívit barokní, freskami zdobenou restauraci na zámku Libice, jejíž nabídka se mění podle ročních období.

Zobrazit celý popis
Klobáskobraní oživí program Muzea řeznictví ve Valašském Meziříčí
19. říjen 2017 12:30

Klobáskobraní oživí program Muzea řeznictví ve Valašském Meziříčí

Valašské Meziříčí
Soutěží o nejlepší klobásku a dalším bohatým programem ožije v sobotu 21. října Muzeum řeznictví ve Valašském Meziříčí. Amatérští řezníci se zde utkají před očima návštěvníků o titul krále valašskomeziříčského Klobáskobraní. Soutěž je určena všem fanouškům řeznického řemesla, na vítěze čeká sud piva a kýta z Masného průmyslu Krásno, partnera soutěže.